Heel veel tuintijdschriften in één abonnement

Tuinieren is voor mij niet alleen fysiek bezig zijn in de tuin, maar ook inspiratie opdoen. Daarom houd ik zo van tijdschriften over tuinieren en daar ben ik vast niet de enige in. Ik ontdekte Readly, een app waarmee je heel veel tuintijdschriften kunt lezen voor 11,99 euro per maand.

Dat lijkt niet spotgoedkoop, maar voor dat bedrag lees ik mijn favoriete tijdschriften Gardener’s World en Tuinseizoen, die als losse nummers respectievelijk 5,99 en 6,95 kosten. Elke maand een nieuw nummer en elke maand word ik er weer heel blij van. Vier keer per jaar verschijnt bovendien De Tuin op Tafel in de app en ook die lees ik graag. Dan zijn er nog de prachtige bladen LandIdee en Buitenleven. Er zijn verder specials beschikbaar, zoals ‘ Het hele jaar snoeien’ van Gardener’s World en Tuinontwerp, en ik lees Engelstalige tuintijdschriften zoals Garden Gate, Grow your own, Garden answers, Garden news en Amateur Gardening. Die laatste twee verschijnen zelfs wekelijks.

Mijn favoriet is de Nederlandse editie van Gardener’s World. Informatief en inspirerend.
Als de nieuwe Tuinseizoen er is, maakt mijn hart ook een springetje. Altijd mooie foto’s en leuke onderwerpen.

Meer dan ik kan lezen

In de praktijk zijn het meer tijdschriften dan ik kan lezen, maar de meeste blader ik in ieder geval door voor de mooie foto’s. Her en der pak ik wat handige tips mee. De Nederlandse tuintijdschriften lees ik elke maand en ik word al blij als ik een melding krijg dat er een nieuwe editie in de app staat. Op een rustig moment ga ik er dan eens goed voor zitten.

LandIdee gaat niet alleen over tuinieren, maar ook over heel veel andere onderwerpen die me interesseren.
Ook dit tijdschrift trakteert haar lezers op prachtige foto’s.
Het Britse Amateur Gardening is vooral praktisch. In dit tijdschrift vind je echt veel tips.
Speciaal voor moestuiniers, boordevol goede adviezen en suggesties voor gewassen om te kweken.

Niet alleen tuintijdschriften

Readly heeft een enorm aanbod en ik lees dan ook niet alleen tuintijdschriften. Ook Santé, Women’s Health, Runner’s World, Foodies, Koken & Genieten, Happinez, National Geographic, Psychologie Magazine, Vrij Nederland en diverse tijdschriften over geschiedenis en woninginrichting staan bij mijn favorieten.

Offline lezen

Je kunt de tijdschriften downloaden en daarna offline lezen. Ideaal dus op vakantie of in het openbaar vervoer. Al je tijdschriften bij elkaar en geen internetverbinding nodig. Je kunt zelfs de oude nummers in de app lezen.

Het aanbod is te groot om hier alle tijdschriften te noemen. Je kunt ze beter zelf even gaan bekijken op de website van Readly. Dit artikel is niet gesponsord, ik ben oprecht enthousiast over de mogelijkheid om zoveel favoriete (tuin)tijdschriften te kunnen lezen op mijn tablet.

Wat is jouw favoriete tuintijdschrift?

2 gedachtes over “Heel veel tuintijdschriften in één abonnement”

  1. Hi,

    Jet hier van SpeakEasy. Ik zag dat je een leuk stukje gepost hebt op de website over Readly. Ik was heel benieuwd wat het aantal unieke bezoekers van Tante Tuin is per maand. Zou ons ontzettend helpen!

    Fijne dag,
    Jet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.