2 gedachtes over “Mijn kippenhok staat op Nu.nl!”

 1. Hoi,
  Ik zag je verhaal op nu.nl. Super interessant, omdat ik/ wij ook kippen willen in onze tuin. Jullie kippenhok vind ik echt fantastisch, daarom vroeg ik me af of je ook een bouwtekeningetje hebt met afmetingen enzo?

  Ik hoor graag van je,

  (Zo niet, dan ga ik m toch namaken 😀)

  Hartelijke groet,

  1. Hoi Alexander,

   Wat leuk dat je me gevonden hebt en enthousiast bent over ons kippenhok. Dat zijn wij ook nog steeds 😃

   Een bouwtekening heb ik helaas niet voor je. We hebben de afmetingen bepaald en op basis daarvan dus een frame gemaakt. Bij het bepalen van de afstand tussen de vierkante palen van het frame is het handig om rekening te houden met de breedte van een rol kippengaas. Dan hoef je minder op maat te knippen. Ik heb nog even foto’s bijgevoegd van de deuren aan de achterkant. Bij het schoonmaken is het namelijk heel fijn dat ze helemaal open kunnen. Ik hoop dat je er iets aan hebt en wens je veel plezier met het bouwen van het hok en vooral met het houden van kippen. Kom nog eens terug op Tante Tuin!

   Groeten,

   Norma (en natuurlijk Nelly, Pepper en Olive 😄)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.